Hoe werkt het?

Om je te helpen met jouw examenvoorbereiding heeft Pharmacon meerdere proefexamens ontwikkeld. Voor het examen Toezicht Drogist is er één versie proefexamen. Voor Adviseren 1, Adviseren 2 en Verkoop in de Drogisterij zijn er drie proefexamenversies. Als je van jouw opleider een code hebt ontvangen voor het maken van een proefexamen dan kun je de versie 1 examens gratis oefenen. Je kunt deze zoveel oefenen als je wilt binnen een jaar.

Voor de opleiding Adviseren Compleet is er een apart proefexamen versie 1. Het examen van Adviseren Compleet is één examen, over de volledige stof van Adviseren 1 en 2.

Na het invoeren van de code, kun je voor de periode van één jaar onbeperkt oefenen met dit gratis proefexamen.

Als je graag meerdere versies van het proefexamen wilt oefenen, dan kost dit vanaf 1 januari 2022 €10,75 per versie. Deze betaalde proefexamens (versies 2 en 3) kan je 5 keer oefenen in een periode van maximaal 5 maanden. Om Adviseren Compleet vaker te oefenen kunt u deze aparte betaalde versies van Adviseren 1 en 2 aanschaffen. Let op: wanneer je al een gratis proefexamen hebt gedaan en je wilt een extra proefexamen aanschaffen, kies dan niet versie 1. Anders heb je twee dezelfde versies van dit proefexamen.

Online inschrijven

Om online de proefexamens te maken, schrijf je je eerst in op de homepagina. Vul alle gegevens in en kruis het proefexamen naar keuze aan. Wanneer je een gratis betalingscode hebt ontvangen van jouw opleider, vul je deze hier in. De betalingstap wordt dan overgeslagen. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen, ontvang je een e-mail met daarin jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kan je inloggen op de homepagina. Het wachtwoord kan je vervolgens zelf aanpassen. Onthoud jouw gebruikersnaam en wachtwoord goed, want hiermee log je elke keer in wanneer je het proefexamen gaat maken.

Voor elke versie proefexamen heb je een aparte gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Wanneer jij je bijvoorbeeld ingeschreven hebt voor een proefexamen Adviseren 1 en je wilt daarna een proefexamen Adviseren 2 aanschaffen, dan moet jij je voor dit proefexamen een nieuw gebruikersnaam en wachtwoord aanmaken door je opnieuw in te schrijven.

Voor vragen en meer informatie kan je altijd contact opnemen met Pharmacon door het contactformulier in te vullen via de helpdesk button bovenin dit scherm.

Veel succes met jouw examenvoorbereiding!